Projecten Stichting Djenné

Stichting Djenné zet projecten op in Mali. Dit gebeurt in de stad Djenné in samenwerking met association AADI. Een partner die zich hard maakt in Djenné voor de minste bedeelde, de vrouwen en de kinderen. AADI werkt in Djenné op dit moment binnen school en landbouwprojecten. Ook is AADI bezig om een project op te zetten rondom ziektekostenverzekeringen, microkredieten en hiv-aids.

Stichting Djenné heeft in samenwerking met AADI een nieuwe Association opgezet waar 5 mensen in zitten: 2 bestuursleden van AADI, twee bestuursleden van stichting Djenné en Boubacar Kouroumansse. In Djenné speelt Boubacar Kouroumansse ook coordinator van de projecten van stichting Djenné.

In Bandiagara werkt stichting samen met association Tuma Barama. Ook hier zit 1 persoon van stichting Djenné in het bestuur en 1 persoon van stichting VAM in het bestuur van Tuma Barama. Tuma Barama coordineert de projecten in Bandiagara. In Bandiagara speelt Amadou Ouologuem coordinator van de projecten van stichting Djenné.

Alle projecten die stichting Djenné opzet komen voort uit liefde voor de stad en voor het land. Alle projecten dragen bij aan verbetering van het leefklimaat van bepaalde groepen. Bij alle projecten wordt samengewerkt met de plaatselijke bevolking. Als stichting Djenné er niet meer is moeten de projecten gewoon door kunnen gaan.

De school

Campus Djenné

    

BewarenBewaren

BewarenBewaren